Gratis 2-4 dagars frakt fram till Oktober 2019

Leverans & Frakt

Kan jag spåra mitt paket?

När vi har hanterad din order och skickat ut paketet kommer vi att skicka ett spårningsnummer till dig. Med den kan du enkelt spåra ditt paket via postnords hemsida hela vägen till dörren eller postombudet.

Vad händer om mitt paket blir försenat?

Vi gör alltid vårt bästa för att leverera i tid, men ibland kan t.ex. oväder och andra händelser ställa till det. Vi kan därför inte garantera leverans till en viss dag, utan reserverar oss för eventuella förseningar.
Om en din scooter blir försenad får du ett meddelande via e-post från oss. Har du beställt flera scootrar, så skickar vi de som finns i lager och skickar den försenade scootern senare så snart vi fått hem den till oss eller leverantören. Självklart kostar den extra leveransen ingenting.

Kan man förlänga liggtiden på ett paket?

Ja det går att göra, kontakta kundservicen i chatten eller på support@scooterexperten.se så hjälper vi dig med det.

Hur lång tid tar det innan mitt paket kommer?

Det tar ibland några dagar för oss att hantera din order. Men så fort vi har gjort det så skickar vi ett spårningsnummer till dig där du kan spåra det hela vägen till dörren eller postombudet.

Jag fick fel vara, vad gör jag nu?

Det går självklart att åtgärda utan någon extra kostnad från dig. Kontakta oss i chatten eller på support@scooterexperten.se så hjälper vi dig såfort som möjligt.