Gratis 2-4 dagars frakt fram till Oktober 2019

Om oss

Scooterexperten startades med syftet att informera och erbjuda den svenska marknaden ett mindre, testat utbud av elscootrar, anpassat för alla olika preferenser och användingsområden. 
Under de senaste åren har Elscootermarknaden vuxit med stormsteg. I och med denna expansion ville vi på Scooterexperten hitta och erbjuda ett utbud som ger gemene människa en möjlighet att ha en permanent transportmöjlighet som ger glädje, visar stil och som inte kostar skjortan. Med den kunskap vi samlat från otaligt många tester av Elscooters har vi nu hittat ett utbud som kan förfylla våra kunders behov, oavsett vad de är ute efter. 
Det finns alltid en risk i en växande marknad att aktörer erbjuder alternativ som inte alltid är det bästa för slutkund. Alla våra elscootrar är testade och godkända med CE certifikat i enlighet med europeisk standard. 
Alla våra produkter kommer med 1 års garanti på fabrikationsfel och du har alltid ångerrätt på 30 dagar. Vi är alltid här om ni vill kontakta oss vid frågor om våra elscootrar.